Herinrichting Dreef Aalsmeer

Het sportcomplex van VVA in Aalsmeer is niet meer in gebruik en krijgt een nieuwe bestemming. Deze herbestemming in combinatie met groot onderhoud heeft geleid tot een reconstructie van de Dreef en de vernieuwing van de rotonde Dreef / Zwarteweg.


Ontwerp & Advies

BOOT heeft de gemeente ondersteund door de volgende diensten uit te voeren: projectmanagement, ontwerpen en calculeren. Om een goed en gedegen ontwerp te kunnen maken is het terrein vooraf digitaal ingemeten. Deze informatie en het verkeerskundig ontwerp vormt de basis voor verdere ontwerpen die BOOT heeft gemaakt voor de herinrichting van de Dreef. Uiteindelijk hebben deze ontwerpen geresulteerd in een bestek inclusief tekeningen voor Boogaard Infra b.v. waarmee het contract is afgesloten voor de uitvoerende werkzaamheden.

Samenwerking

Het samenspel tussen de diverse diensten van BOOT heeft geleid tot een projectteam wat verstand heeft van zaken. Door de korte lijnen intern en de juiste specialisme konden we de opdrachtgever een hoogwaardig en volledig advies geven.

Terug naar overzicht

Dit project in kaart

Bekijk alle projecten op de kaart

Dit project in het kort

Opdrachtgever: Gemeente Aalsmeer

Uitvoering: oktober 2016 - december 2018

Vakgebied: Infrastructuur