Over BOOT

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Ingenieurs met een verhaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Met onze projecten in de ruimtelijke inrichting staan wij midden in de samenleving. Dat is inspirerend en geeft een bijzondere verantwoordelijkheid.

Lage milieubelasting
Bij de uitvoering van onze projecten hebben wij oog voor onze omgeving. Wij zijn ons bewust van de impact van ons handelen. In ons werk hebben wij aandacht voor de omgevingsaspecten en stellen wij de eindgebruiker centraal. BOOT zoekt voortdurend naar een optimale balans om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden.

Stichting BOOT Development Foundation
In 2005 startte BOOT het initiatief om 5% van het bedrijfsresultaat te besteden aan hulpprojecten in Oost-Europa. Vanaf 2020 brengen wij deze projecten onder in de stichting BOOT Development Foundation. Deze stichting heeft een ANBI-status, waardoor ook derden in het werk van de stichting kunnen participeren.

Stichting BOOT Development Foundation heeft een groot draagvlak onder de medewerkers van BOOT. Onze collega’s zetten hun kennis en kunde via de stichting in voor projecten in Oost-Europa. Ieder jaar gaat een team collega’s als vrijwilligers op werkbezoek om contacten te onderhouden, projecten te bezoeken en voor oriëntatie op nieuwe, maatschappelijke vraagstukken. En dat is hard nodig. Want veel medemensen daar leven onder erbarmelijke omstandigheden. Daarom zetten wij onze kennis in voor een veilige en goede inrichting van de buitenruimte in Oost-Europa en om de leefomgeving ter plaatse te verbeteren. Dat varieert van een goed werkende riolering tot een veilige speelplek voor schoolkinderen. Meer weten? Lees hier alles over de stichting en onze werkzaamheden in Oost-Europa.

MVO jaarverslag
Lees het MVO jaarverslag van BOOT

Waar kunnen wij jou mee helpen?


Meer weten? Neem gerust contact op.

Bel Kees Boot via 0318-527600 of stuur een mailtje