over BOOT

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Ingenieurs met een verhaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Met onze projecten in de ruimtelijke inrichting staan wij midden in de samenleving. Dat is inspirerend en geeft een bijzondere verantwoordelijkheid.

Lage milieubelasting
Bij de uitvoering van onze projecten hebben wij oog voor onze omgeving. Wij zijn ons bewust van de impact van ons handelen. In ons werk hebben wij aandacht voor de omgevingsaspecten en stellen wij de eindgebruiker centraal. BOOT zoekt voortdurend naar een optimale balans om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden.

Personeelsbeleid
Onze medewerkers krijgen de ruimte om te ontwikkelen en om hun talenten ten volle in te zetten. Wij bieden kansen aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. BOOT is partner van De Normaalste Zaak. Dit is een netwerk van ondernemers die het ‘de normaalste zaak’ vinden dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

Projecten in Oekraïne
In de Oekraïne en Moldavië ondersteunen wij projecten zoals speelplaatsen voor kinderen of voorzieningen voor gehandicapten. Dit doen wij niet alleen financieel, wij geven ook ter plaatse advies over de inrichting van voorzieningen of oplossingen op het gebied van hygiëne en educatie.

Wij besteden 5% van ons jaarlijkse bedrijfsresultaat aan dit doel. Ieder jaar brengen wij met een aantal medewerkers een bezoek aan het gebied om contacten te onderhouden, projecten te bezoeken en ons te oriënteren op nieuwe maatschappelijke vraagstukken.

In het kader van ons 25-jarig jubileum in 2015, zijn wij een bijzonder project gestart voor (roma)kinderen in Nagydobrony. Lees hier meer over onze hulpverlening in Oekraïne.

MVO jaarverslag
Lees het MVO jaarverslag van BOOT

Meer weten? Neem gerust contact op.

Bel Kees Boot via 0318-247210 of stuur een mailtje

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.