Wij zijn er voor

Landschapinrichters

Gedegen advies


Korte lijnen met één aanspreekpunt, het leveren van kwaliteit en het opbouwen van een goede relatie. Dat zijn de belangrijke pijlers binnen onze engineerings- en adviesdiensten voor Landschap en Groen. BOOT geeft gedegen advies en ontzorgt bij het inrichten van het landschap en de groene buitenruimte.

Door de jaren heen hebben wij ons specialisme in de ‘groene’ sector flink uitgebreid. Onze ervaring ligt dan ook in het opstellen van landschapsplannen, inrichtingsplannen, het ontwerpen van (stedelijk-) groen, parken en ecologische verbindingszones.

BOOT is in te schakelen voor het complete traject:

  • Van het opstellen van een voorontwerp tot en met een technisch uitgewerkt definitief ontwerp;
  • Het opstellen van (beeld-) bestekken;
  • Het maken van betrouwbare kostenramingen;
  • Het verzorgen van de aanbestedingen;
  • Het begeleiden van de uitvoering.

Beheerbewust ontwerp
Wij ontwerpen beheerbewust zodat de kwaliteit van het plan voor de toekomst gewaarborgd is. Daarbij zijn ook de  kosten beheersbaar; niet alleen op korte termijn, maar ook in de toekomst.

Integrale aanpak
Landschapsinrichting heeft vaak te maken met complexe ontwerpen, waarin er veel raakvlakken zijn met andere vakgebieden zoals bebouwing en infra. Doordat BOOT deze verschillende specialisaties zelf in huis heeft, leggen we waar nodig snel verbindingen. Het project wordt dus integraal opgepakt.

Waar kunnen wij jou mee helpen?


Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Hans Snaterse via 06 -132 043 81 of stuur een mailtje