Wij zijn er voor

Projectontwikkelaars

Grondexploitatie in vertrouwde handen!


De grondexploitatie is de basis waarop je wilt kunnen bouwen, letterlijk en figuurlijk. Met name bij binnenstedelijke herontwikkeling is de grondexploitatie een projectdeel met risico’s.

De gedreven projectmanagers van BOOT zijn bekend met complexe en binnenstedelijke herontwikkelingslocaties. Wij committeren ons aan de belangen van de ontwikkelaar. Het idee van de ontwikkelaar is de rode draad van de herontwikkeling. We dragen zorg voor het tijdig bouwrijp maken van de locatie. Na de bouw wordt de locatie woonrijp opgeleverd en eventueel overdragen aan de gemeente.

Onze projectmanagers zijn ervaren in het aansturen van processen rondom de grondexploitatie. Zij kennen de kritische factoren en sturen op tijd, geld en kwaliteit. Vanzelfsprekend stemmen wij hierbij af met derden; professioneel en resultaatgericht. Duurzaamheidsambities worden door de projectmanager op passende wijze geïmplementeerd.

De ontwikkeling van de projectlocatie staat voorop. Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner die zich professioneel verantwoordelijk voelt en belangen behartigt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel Richard van der Stok via 06-27836200 of stuur een mailtje

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.