Wij zijn er voor

Overheden

Inrichten van jouw buitenruimte


Je organisatie is gericht op het uitvoeren van kerntaken. Daarbij streef je naar effectiviteit en efficiëntie. Over de niet-kerntaken bij de inrichting van de buitenruimte en in de bebouwde omgeving, voer je de regie. Je besteedt deze taken uit aan partijen die aangesproken willen worden op deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deskundigen die je volledig ontzorgen. Zo’n partij is BOOT.

De werkwijze van BOOT bij het inrichten van de buitenruimte kenmerkt zich door een integrale aanpak, risicobeheersing, duurzaamheid en kennisontwikkeling. Het bedenken en uitwerken van haalbare producten tot en met ondersteuning in de realisatiefase is onze core business. Getoetst aan de praktijk en actuele ontwikkelingen. ’Duurzaamheid’ en ‘Economisch meest voordelige inschrijving’ is voor BOOT meer dan alleen een begrip. Je kunt bij ons terecht voor integrale vraagstukken in de infrastructuur, maar ook voor individuele diensten op het gebied van waterbeheer, grootschalige topografie, bodem- en asbestvraagstukken ben je bij BOOT aan het juiste adres. Onze brede kennis en ervaring zorgt ervoor dat je snel een deskundig advies ontvangt.

Werk je samen met BOOT, dan weet je wat je krijgt. Kennis van zaken, transparantie en communicatie, kwaliteit en inventiviteit. Met als hoofddoel: zorg voor de leefomgeving van de inwoners.

Waar kunnen wij jou mee helpen?


Advies nodig?

Neem contact op met Rinie van den Top via 06-10335987 of stuur een mailtje