Wij zijn er voor

Industrie en nutsbedrijven

Sparringpartner


De opdrachtgever wilt op zo kort mogelijke termijn rendement uit zijn investeringen. Om tot weloverwogen beslissingen te komen, is aanvullende informatie nodig. BOOT levert deze informatie, zodat we kunnen komen tot een onderbouwd businessplan.

Dankzij onze kennis en ervaring overzien wij het vraagstuk integraal. We schatten risico’s in en schakelen op de juiste momenten. Zo brengen wij snelheid in het project. Bovendien houden wij rekening met het lopende productieproces zodat de opdrachtgever tijdens de onderzoeksfase en aanleg zo min mogelijk hinder ondervindt.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijke issues. Door onze ervaring in onder meer de petrochemische industrie handelen we volgens de laatste richtlijnen op dit vlak. Uiteraard zijn we VCA gecertificeerd en beschikken onze landmeetkundigen, milieukundigen en inspecteurs over de juiste veiligheidsmiddelen. Omdat onvoorziene zaken kunnen optreden, beschikken wij over een eigen calamiteitendienst die de opdrachtgever ontzorgt.

Waar kunnen wij jou mee helpen?


Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Harry Vlastuin via 06-51559135 of stuur een mailtje