Wij zijn er voor

Projectontwikkelaars

Jouw grondexploitatie in vertrouwde handen!


De grondexploitatie is de basis waarop je wil kunnen bouwen, letterlijk en figuurlijk. Met name bij binnenstedelijke herontwikkeling is de grondexploitatie een projectdeel wat kansen biedt. Echter brengt het vaak ook de nodige risico’s met zich mee. Kortom, uitdagingen genoeg.  Maar waar doe je goed aan? Om tot juiste keuzes te komen is het daarom van belang de nodige kennis en kunde tot je beschikking te hebben.

Onze projectmanagers zijn bekend met complexe en binnenstedelijke herontwikkelingslocaties. Wij verbinden ons aan de belangen van de ontwikkelaar. Het idee en de plannen van de ontwikkelaar zijn de rode draad in de herontwikkeling. Wij dragen er zorg voor dat de locatie tijdig bouwrijp gemaakt wordt. Na de bouw wordt de locatie woonrijp opgeleverd en eventueel overgedragen aan de gemeente.

Onze projectmanagers zijn ervaren in de aansturing van het proces rondom de grondexploitatie. Zij kennen de kritische factoren en sturen op tijd, geld en op kwaliteit. Dit doen zij vakkundig en resultaatgericht in afstemming met alle stakeholders. Tevens worden de duurzaamheidsambities op passende wijze ten uitvoer gebracht.

Het hele proces in vertrouwde handen bij BOOT. Met oog voor de gewenste oplossingen én de realiteit

 

Project topparken Grondexploitatie projectontwikkelaars

Waar kunnen wij jou mee helpen?


Meer weten over de mogelijkheden?

Bel Richard van der Stok via 06-27836200 of stuur een mailtje