Bouwkundige opname binnen één week

Doel project

Gemeente Veenendaal wilde op korte termijn beginnen aan een project, maar voordat dit kon moest er nog een bouwkundige opname worden gedaan. De opname bestond uit 195 adressen. Een bouwkundige opname plannen, (voorbereiding, afspraakbrieven tijdig versturen en de uitvoering van de opnames) duurt normaal gesproken al snel 3 weken. Om zo’n groot project kort voor de kerstvakantie ingepland te krijgen is een flinke uitdaging. De vraag van de gemeente was of BOOT dit binnen een week kon opstarten.

Oplossing

Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee en dankzij de flexibiliteit van onze collega’s is ondanks een al erg volle agenda deze spoedopdracht toch met succes afgerond. De gemeente heeft de bouwkundige opname binnen de gewenste tijd ontvangen en kon daarmee hun vervolgproject opstarten.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Bouwkundige opname
Dit project in het kort

Opdrachtgever Gemeente Veenendaal
Uitvoering december 2023 - januari 2024
Vakgebied Bouwkundige opname, Omgevings­monitoring, Risicomanagement,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Hendrik Beihuisen

06-53351417
h.beihuisen@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Hendrik Beihuisen via 06-53351417 of h.beihuisen@buroboot.nl

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR