Laatste Nieuws

TenneT en BOOT tekenen raamcontract voor acht jaar

dinsdag 11 september 2018

BOOT heeft recent een raamcontract getekend met TenneT TSO BV. Hiermee gaan BOOT en TenneT een duurzame samenwerking aan voor maximaal acht jaar. Tijdens deze looptijd van het raamcontract gaat BOOT alle asbestadviesdiensten aan TenneT leveren.

‘In de samenwerking wordt ingezet op kennisdeling, duurzame ontwikkeling en ontzorgen. Met dit contract realiseren wij samen met TenneT een veilige en betrouwbare werkomgeving,’ aldus Jaco Poppe, commercieel manager BOOT.

Raamcontract

Met het contract realiseert BOOT voor TenneT een asbestveilige werkomgeving. BOOT doet dit door het uitvoeren van asbestinventarisaties, het geven van adviezen en de ondersteuning bij calamiteiten. Om gekwalificeerd te worden, heeft BOOT zijn kennis van de energie infrastructuur gedeeld, visie gegeven op de aanpak en daarmee de Europese aanbesteding gewonnen op kwaliteit en prijs. Deze raamovereenkomst geldt voor een periode van maximaal acht jaar.

TenneT
TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met bijna 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen zorgt TenneT voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers. TenneT is een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten op land en op zee. De focus ligt op het ontwikkelen van een geïntegreerde Noordwest-Europese energiemarkt en het faciliteren van de energietransitie. TenneT zet zich in om te voldoen aan de behoeften van de samenleving door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn.

BOOT
BOOT is een multidisciplinair ingenieursbureau. Eén van de specialismen van BOOT is het leveren van asbestadvies- en inspectiediensten. Daarnaast staat BOOT voor een betrouwbare dienstverlening en gaat net als TenneT zorgvuldig om met veiligheid, personeel en milieu.

Terug naar overzicht

Herman Meijer

Meer informatie over het project? Neem gerust contact op.

Stuur een mailtje

Bel 06-27836199