Laatste Nieuws

Partner van Natuurpro

vrijdag 14 januari 2022

Deze week tekenden wij met Natuurpro een samenwerkingsovereenkomst en sluiten wij ons hiermee aan bij de 19 andere partners. Wij stellen onze kennis en ervaring op het gebied van klimaatadaptatie en circulariteit beschikbaar aan het netwerk om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving.

Werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. De rode draad in ons verhaal is het verantwoord inrichten van de buitenruimte. Dit doen we samen met ruim 140 ingenieurs, adviseurs en ondersteuners. Voor een prettige en bestendige leefomgeving is een goede natuurontwikkeling onmisbaar. Daarom zijn we graag partner in het netwerk van NatuurPro.

In onze samenleving staan wij voor uitdagingen: een veranderend klimaat; omvorming naar een circulaire economie en een conjunctuur gevoelige arbeids- en woningmarkt. Hierin nemen de ingenieurs van BOOT verantwoordelijkheid. Als betrouwbare partner werken wij graag samen aan een toekomstbestendige, prettig leefbare en inspirerende leefomgeving. Wij zijn daarom actief binnen alle facetten van onze leefomgeving en leveren integrale advies- en managementdiensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied: bouw, mobiliteit, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie.

Een duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Alleen dan halen we ook een duurzaam resultaat. Met onze ambities, doelstellingen en visie herkennen we ons in de doelstellingen van Natuurpro voor staat. Daarom leveren we graag een actieve bijdrage aan dit mooie netwerk!

Rinie van den Top

Stuur een mailtje

Bel 06-10335987