Laatste Nieuws

Meld je aan voor het symposium

donderdag 29 juli 2021

Meld je aan voor het symposium ‘Werkspoorkwartier; toonaangevende locatie voor creatieve en circulaire maakbedrijven’

De Werkspoorfabriek, Utrecht – Vrijdag 8 oktober van 13.00 tot 17.30 uur

Wat zijn ingrediënten voor een succesvolle circulaire gebiedstransformatie? Onderzoekers, studenten en ondernemers uit Werkspoorkwartier delen graag de geleerde lessen voor toekomstige circulaire gebieden. Het symposium op vrijdag 8 oktober is dé kans om kennis op te doen en geïnspireerd te raken door praktische voorbeelden uit het Werkspoorkwartier. Voorafgaand aan het symposium bieden wij je een rondwandeling aan door het gebied. Na afloop kun je koplopers ontmoeten tijdens de netwerkborrel.

Dit jaar ronden USI en haar partners het EFRO-project Werkspoorkwartier af. Het oude bedrijventerrein is in vijf jaar getransformeerd tot een toonaangevend vestigingsgebied in Utrecht voor creatieve, circulaire maakbedrijven en startups. Inmiddels is er ruim 14.000 m2 aan nieuwe bedrijvigheid ontstaan en zijn er meer dan 400 nieuwe banen gecreëerd. Een stevig fundament voor Werkspoorkwartier.

Ontmoet tijdens dit symposium de projectpartners BOOT, De Werkspoorfabriek, Het Hof van Cartesius, Buurman, De Plaatsmaker, Hogeschool Utrecht, HKUUniversiteit Utrecht en USI. Zij dragen dit project met een gerust hart over aan de gebiedsorganisatie van de bedrijven in Werkspoorkwartier.

Programma in hoofdlijnen
13.00 – 14.30 Rondwandelen door Werkspoorkwartier (optioneel)
15.00 – 17.30 Symposium Werkspoorkwartier met onderzoekers, studenten en ondernemers uit Werkspoorkwartier. Zij delen graag de geleerde lessen voor toekomstige circulaire gebieden.

 

Ralph van Rees

Stuur een mailtje

Bel 06-53351275