Laatste Nieuws

BOOT vier plekken gestegen in de top 50 Nederlandse ingenieursbureaus 2018

maandag 2 juli 2018

Ieder jaar publiceert TW, het weekblad over techniek en wetenschap, de Top 50 ingenieursbureaus van Nederland. Dit jaar staat BOOT op 37e plek en daar zijn wij heel trots op!

TW stelt de lijst samen op basis van omzet en bedrijfsresultaat. De omzetstijging is met name toe te schrijven aan de kleinere ingenieursbureaus. De 25 kleinste bureaus uit de Top 50 zagen de omzet gemiddeld met 9% toenemen, terwijl de 25 grootste bureaus net als vorig jaar genoegen moeten nemen met een gemiddelde omzetstijging van 2%. Als we kijken naar BOOT zijn we afgelopen jaar weer flink gegroeid! BOOT heeft de afgelopen jaar veel ingezet op circulaire projecten, nieuwe innovatie op het gebied van asbest en het uitvoeren van meer integrale projecten.

Personeelsbezetting
De uitdaging voor komend jaar is de personele bezetting. Dit herkent ook Ir. Jacolien Eijer, directeur van branchevereniging NLingenieurs: ‘Een omzetstijging van 5 tot 10 % is een goede groei voor deze markt en de vooruitzichten zijn positief. Uit onze conjunctuurmeting blijkt dat er een toename in het aantal opdrachten wordt verwacht. Het enige probleem waar de bedrijven tegenaan lopen is het tekort aan goed geschoold personeel.’ Lees hier het hele artikel van TW.

Om de groei bij BOOT vast te houden zijn ook wij op zoek naar enthousiaste werknemers. Door het brede aanbod van diensten zijn we bij BOOT breed inzetbaar en vullen de teams elkaar aan met hoogwaardige kennis. Bij BOOT zijn we nuchter, verbindend, nieuwsgierig en we hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacatures of stuur jouw verhaal naar BOOT. werkenbijboot.nl

Terug naar overzicht

Rinie van den Top

Meer weten? Neem gerust contact op.

Stuur een mailtje

Bel 06-10335987