Laatste Nieuws

BOOT genomineerd voor Onderneming van het Jaar Veenendaal!

dinsdag 9 oktober 2018

Afgelopen week kregen wij te horen dat we genomineerd zijn voor de titel Onderneming van het Jaar gemeente Veenendaal 2018 in de categorie Grootzakelijk. We zijn erg blij met deze nominatie en trots op ons team.

Woensdag 17 oktober ontmoeten alle genomineerden elkaar tijdens de intakebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij ons presenteren aan de jury en businesspartners.

Op maandag 19 november maakt de jury tijdens het Business Event Veenendaal bekend wie de prijs voor Onderneming van het Jaar in de wacht sleept. Naast het uitreiken van de awards is er tijd om te netwerken met andere ondernemers. Dit jaar neemt een special guest alle aanwezigen mee in een muzikale reis langs alle genomineerden bedrijven. Een populaire concertpianiste die internationaal bekend is: Iris Hond!

Rabobank reikt op het event de Rabo Publieksprijs uit. Als bezoeker kan je deze avond stemmen op jouw favoriete en meest inspirerende onderneming.
Na het officiële programma is er gelegenheid om de genomineerden te feliciteren en te genieten van een hapje en een drankje.
Kom je ook? Zet de datum alvast in je agenda en bemachtig je toegangskaart via deze link.

Terug naar overzicht

Kees Boot

Meer informatie? Bel Kees Boot

Stuur een mailtje

Bel 0318-527600