Laatste Nieuws

BOOT doet mee aan de Open Bedrijvendag De Compagnie in Veenendaal op 18 juni!

vrijdag 3 juni 2022

Op 18 juni bent u welkom bij ons! Samen met ruim 35 ondernemers van bedrijventerrein De Compagnie organiseren we de Open Bedrijvendag.

Jong en oud welkom
De Compagnie is een divers bedrijventerrein. Automotive, signing, bouw en IT vormen slechts een deel van het aanbod. ”Ontwikkelingen hebben tijdens de coronaperiode niet stilgestaan. Veel bedrijven zijn innovatief bezig. Dat levert indrukwekkende verhalen op die we graag delen met geïnteresseerden” aldus een van de organisatoren.

Diverse activiteiten
Bezoekers kunnen bij elk bedrijf terecht voor een rondleiding. Daarnaast organiseren de ondernemers verschillende activiteiten. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd! Kinderen ontvangen een stempelkaart waarmee ze een lekkere prijs kunnen verdienen. U bent welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

BOOT is van de partij!
Natuurlijk zijn wij ook open tijdens deze Open Bedrijvendag. U kunt bij ons terecht voor een rondleiding door het Circulair Experience Center. Voor kinderen is er een leuk speelkussen en we bakken de lekkerste broodjes hamburger! Voor meer informatie over alle deelnemers verwijzen we u graag naar www.bedrijvendagcompagnieveenendaal.nl.