Laatste Nieuws

BOOT adviseert gemeenteraden Midden-Nederland

donderdag 14 september 2017

We schreven een adviesbrief ‘duurzame buitenruimte’ voor gemeenteraden. De nieuwe gemeenteraadsverkiezingen komen er namelijk aan en dat betekent: tijd voor vooruitstrevende plannen! Juist op het gebied van duurzaamheid is er op gemeentelijk niveau veel te bereiken. BOOT wil graag meedenken om onze leefomgeving toekomstbestendig te maken.

Samenwerken en kennis delen
Niet alleen in het westen van het land zijn duurzame gebiedsmaatregelen nodig. Ralph van Rees, projectleider Circulaire projecten en Bertrick van den Dikkenberg, sr adviseur Stedelijk waterbeheer van BOOT gingen daarom om tafel om na te denken over haalbare en invloedrijke maatregelen in het midden van land. Door onze ingenieursdiensten hebben we al veel ervaring opgedaan met duurzame gebiedsontwikkeling, juist ook in deze regio. Het is belangrijk om ambities uit te spreken en samen te werken. Daarom deelden we onze kennis en ideeën graag in een brief aan alle gemeenteraadspartijen in de provincies Utrecht en Gelderland.
Doordat alle partijen dezelfde suggesties op papier hebben kunnen zij makkelijker met elkaar samenwerken op het gebied van duurzaamheid. We hopen als bedrijfsleven zo een brug te slaan naar de politiek. Samen bereiken we veel meer!

Terug naar overzicht

Ralph van Rees

Stuur een mailtje

Bel 06-53351275