Laatste Nieuws

Beleef circulariteit in de praktijk!

donderdag 23 december 2021

Jij kan een bijdrage leveren aan circulariteit. Begin bij jezelf wordt wel eens gezegd, dat is wat BOOT heeft gedaan. Graag nemen we je mee in het verhaal van ons ‘nieuwe’ circulaire kantoorpand! 

Wij zijn een ingenieursbureau met een verhaal. Een verhaal waarin circulariteit een grote rol speelt. Maar bij BOOT vertellen we niet alleen dat wij circulariteit belangrijk vinden, wij dragen het ook uit! Het beste voorbeeld hiervan is het nieuwe kantoor dat circulair verbouwd is. Een trap van restmateriaal en oude laboratoriumtafels, een wand van bureaubladen en kantoorafscheidingen uit het oude Dijkzigt ziekenhuis. Wij vinden het mooi om jou mee te nemen in het verhaal van BOOT en van de materialen die BOOT gebruikt in het pand. Kom jij kijken?

Rondleiding bij BOOT 
Tijdens de rondleiding door ons nieuwe pand vertellen BOOT en Insert medewerkers wat er nodig is om je pand circulair te verbouwen, maar ook delen we de lessons learned van dit proces. Een interessant en inspirerend verhaal voor als jij daadwerkelijk aan de gang wilt met circulariteit.

Bezoektijden
Je kan BOOT bezoeken op maandag 7 februari, woensdag 9 februari en  donderdag 10 februari. Er is een beperkt aantal plekken. Meld je aan via de volgende link: https://form.jotform.com/213552355993362
We houden ons aan de geldende coronaregels (regels voor de horeca zijn van toepassing).