Revisiemeting bedrijventerrein ASR

Het bedrijventerrein van ASR heeft een hele metamorfose ondergaan. Het oude gebouw is opgeknapt en het parkeerterrein is opnieuw ingedeeld. Hier is een heel proces van plannen en meten aan vooraf gegaan, waarbij BOOT de asbestinventarisatie voor haar rekening nam. Nu de verbouwing afgerond is, heeft de opdrachtgever BOOT gevraagd een revisiemeting van het terrein uit te voeren. Dit is ter actualisatie van de bestaande tekening.

Naast de revisiemeting heeft BOOT de kabels en leidingen van het hele terrein ingemeten en de analoge documenten omgezet naar digitale tekeningen. Kwalitatief goede tekeningen zijn onmisbaar voor het beheer en onderhoud van het terrein van ASR. Daarom hebben we ervoor gekozen een combinatie van tachymetrische metingen en metingen door middel van een drone uit te voeren. Aan de hand daarvan was het mogelijk een actuele en volledige tekening te bieden, die de opdrachtgever inzicht geeft over de huidige situatie.

Voor ASR was de heer J.J.M. Ruijter (manager Bouw en Techniek) onze opdrachtgever en aanspreekpunt voor de beide opdrachten. De werkzaamheden zijn naar volledige tevredenheid van ASR afgerond.

Terug naar overzicht

Dit project in kaart

Bekijk alle projecten op de kaart

Dit project in het kort

Opdrachtgever: ASR

Uitvoering: oktober 2016 - november 2016

Vakgebied: Geo-informatie Dronevluchten

Contactpersoon

Bram Oskam
Projectleider Geo-informatie

Tel: 0318-247259
Mob. tel.: 06-46821003

Bram Oskam

Neem contact op met Bram Oskam