Herontwikkeling Landgoed Sancta Maria, Noordwijk

Het landgoed bevindt zich op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout op het terrein van een voormalige zorginstelling. Bestaande karakteristieke gebouwen worden gerenoveerd en er worden 130 ruime kavels gecreëerd voor nieuwe woningen in het duurdere segment. Het landgoed ligt in een bebost gebied op korte afstand van de zee.

BOOT beheert de grondexploitatie van de ontwikkeling en verzorgt de voorbereiding van de inrichting van de buitenruimten. Tijdens de uitvoering verzorgen wij de contractuele begeleiding namens de ontwikkelaar. De woningen en kavels zijn in een parkachtige omgeving gevestigd, er is dan ook veel aandacht besteed aan de landschappelijke inpassing van het plan. Dit is terug te zien in het materiaalgebruik van de wandelpaden en de aanplant van grote hoeveelheden nieuwe bomen en bosplantsoen. Door de gehele planontwikkeling ontstaat een opwaardering van het terrein, met behoud van de karakteristieken kenmerken.

Het gebied van circa 43 hectare is in fasen ontwikkeld. Tijdens de verkoopfase tot aan algehele oplevering van het landgoed verzorgt BOOT het servicemanagement op het landgoed. Dit houdt in dat de overdracht van de kavels conform koopcontract verloopt en ook fungeren wij als aanspreekpunt voor bewoners, kopers en aannemers. Vanuit deze rol bewaken wij ook de veiligheid en netheid op het landgoed zodat het voor iedereen prettig wonen en werken is.

Terug naar overzicht

Dit project in kaart

Bekijk alle projecten op de kaart

Dit project in het kort

Opdrachtgever: Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria CV

Uitvoering: december 2010 - mei 2018

Vakgebied: Landschapsinrichting & advies groene buitenruimte Bodemonderzoek & sanering

Contactpersoon

Harry Vlastuin
Teammanager Civiel

Tel: 0318-247287
Mob. tel.: 06-51559135

Harry  Vlastuin

Neem contact op met Harry Vlastuin