Revisiemeting bedrijventerrein ASR

Het bedrijventerrein van ASR heeft een hele metamorfose ondergaan. Het oude gebouw is opgeknapt en het parkeerterrein is opnieuw ingedeeld. Hier is een heel proces van plannen en meten aan vooraf gegaan, waarbij BOOT de asbestinventarisatie voor haar rekening nam. Nu de verbouwing afgerond is, heeft de opdrachtgever BOOT gevraagd een revisiemeting van het terrein uit te voeren. Dit is ter actualisatie van de bestaande tekening.

Naast de revisiemeting heeft BOOT de kabels en leidingen van het hele terrein ingemeten en de analoge documenten omgezet naar digitale tekeningen. Kwalitatief goede tekeningen zijn onmisbaar voor het beheer en onderhoud van het terrein van ASR. Daarom hebben we ervoor gekozen een combinatie van tachymetrische metingen en metingen door middel van een drone uit te voeren. Aan de hand daarvan was het mogelijk een actuele en volledige tekening te bieden, die de opdrachtgever inzicht geeft over de huidige situatie.

Voor ASR was de heer J.J.M. Ruijter (manager Bouw en Techniek) onze opdrachtgever en aanspreekpunt voor de beide opdrachten. De werkzaamheden zijn naar volledige tevredenheid van ASR afgerond.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever ASR
Uitvoering oktober 2016 - november 2016
Vakgebied GEO-informatie,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Peter van der Kruk

06-13160738
pb.vanderkruk@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel Peter van der Kruk via 06-13160738 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR