Ontwerp playground Oekraïne

In samenwerking met de Hongaarse Hervormde synode in Oekraïne is in Csonkapapi een kamphuis/studie-centrum voor toerusting van zigeuners ingericht. In de zomer komen er 300 à 400 Roma-kinderen om hen tijdens een vakantieweek naast bijbelstudie ook maatschappelijke vorming mee te geven. Tevens wordt het studiecentrum gebruikt om Roma’s op te leiden tot jeugdleider, maatschappelijk werker of gezondheidswerker.

BOOT heeft vanuit haar expertise infrastructuur en milieu het ontwerp gemaakt voor de inrichting van de playground en heeft tevens de aanleg hiervan gefinancierd. Daarnaast is door BOOT ten behoeve van ontijzering een ondergrondse waterzuivering op de waterbron geïnstalleerd.

De projecten Oekraïne komen tot stand in samenwerking met www.hulpoosteuropa.nl

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever BOOT organiserend ingenieursburo b.v.
Uitvoering januari 2006 - januari 2010
Vakgebied Landschapsinrichting, Infrastructuur,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Kees Boot

0318-527600
c.boot@buroboot.nl

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur, BOOT

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider, Circulaire Sloop

Samen met een collega zijn we gecertificeerd dronepiloot en voeren we allerlei metingen uit met onze eigen drone

Carl Lankveld
Teamleider Geo-informatie

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Officemanager

Bodem is op geen enkele locatie hetzelfde en daarom complex. Voorafgaand aan een bouwproces dient er bepaald te worden of bodemsanering noodzakelijk is.

Elias Mendels
Milieukundig medewerker

Meer weten over dit project?

Bel Kees Boot via 06-12553981 of stuur een mailtje