Landschapsinrichting & advies Park Lingezegen, Elst(gld)

Park Lingezegen is een landschapspark dat zich uitstrekt over 20 km tussen Arnhem en Nijmegen. Het landschapspark is opgedeeld in vijf deelgebieden. Een van deze deelgebieden is gelegen tussen Arnhem-Zuid (Schuytgraaf) en Elst, het deelgebied De Park. Het deelgebied is vernoemd naar voormalig kasteel De Parck. Het zuidelijke deel van De Park, grenzend aan De Linge, wordt ingericht als een half-open landschap met nieuwe watergangen die aansluiten op de rivier de Linge. Ook wordt er een nieuwe fietsverbindingen tussen Arnhem en Elst gerealiseerd. Als onderdeel hiervan dienen twee nieuwe bruggen over de Linge te worden geplaatst.

BOOT heeft het ontwerp voor het zuidelijke deel van De Park technisch uitgewerkt en advies gegeven ten aanzien van enkele inrichtingsvraagstukken. Daarnaast zijn de grondstromen een belangrijk onderdeel geweest, BOOT heeft een verhelderende grondbalans in een 3D-model weten te zetten, waarin de ontgravingen en ophogingen zijn geïntegreerd.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever Gemeente Arnhem
Uitvoering september 2015 - maart 2016
Vakgebied Landschapsinrichting, Kunstwerken, Infrastructuur,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met William Hendriks

06-10244272
w.hendriks@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel William Hendriks via 06-10244272 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR