Inrichting buitenruimte kassencomplex Radboud Universiteit, Nijmegen

In opdracht van Radboud Universiteit Nijmegen voert BOOT diverse projecten uit. Deze projecten bestaan in hoofdzaak uit advies aangaande de inrichting van de buitenruimte voor diverse locaties op het terrein. Daarnaast verzorgd BOOT de voorbereiding, biedt begeleiding in het aanbestedingstraject en houdt toezicht op de uitvoering.

Eén van de in het oog springende project betreft de herinrichting van de buitenruimte van het kassencomplex. Uitgerekend deze nieuwe kas, met daarin aandacht voor plantenkennis, verdiend in zijn directe omgeving aandacht gelet op de beplanting. In nauw overleg met de opdrachtgever en afdeling beheer is dit proces doorlopen met het onderstaand resultaat.

Terug naar overzicht

 

Dit project in het kort

Opdrachtgever Radboud Universiteit, Universitair Vastgoed Bedrijf
Uitvoering maart 2015 - mei 2016
Vakgebied Landschapsinrichting, Infrastructuur,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met William Hendriks

06-10244272
w.hendriks@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel William Hendriks via 06-10244272of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR