Herinrichting Dreef Aalsmeer

Het sportcomplex van VVA in Aalsmeer is niet meer in gebruik en krijgt een nieuwe bestemming. Deze herbestemming in combinatie met groot onderhoud heeft geleid tot een reconstructie van de Dreef en de vernieuwing van de rotonde Dreef / Zwarteweg.

Ontwerp & Advies
BOOT heeft de gemeente ondersteund door de volgende diensten uit te voeren: projectmanagement, ontwerpen en calculeren. Om een goed en gedegen ontwerp te kunnen maken is het terrein vooraf digitaal ingemeten. Deze informatie en het verkeerskundig ontwerp vormt de basis voor verdere ontwerpen die BOOT heeft gemaakt voor de herinrichting van de Dreef. Uiteindelijk hebben deze ontwerpen geresulteerd in een bestek inclusief tekeningen voor Boogaard Infra b.v. waarmee het contract is afgesloten voor de uitvoerende werkzaamheden.

Samenwerking
Het samenspel tussen de diverse diensten van BOOT heeft geleid tot een projectteam wat verstand heeft van zaken. Door de korte lijnen intern en de juiste specialisme konden we de opdrachtgever een hoogwaardig en volledig advies geven.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever Gemeente Aalsmeer
Uitvoering oktober 2016 - december 2018
Vakgebied Infrastructuur,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met William Hendriks

06-10244272
w.hendriks@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel William Hendriks via 06-10244272 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR