Depotmeting Drone Nieuw-Kortenoord Wageningen

In Wageningen wordt een hele nieuwe wijk gerealiseerd. Hiervoor voert BOOT diverse diensten uit, waaronder het maken van een technisch inrichtingsplan en het doen van bodemonderzoek.

Drone

Op het terrein waren diverse gronddepots aanwezig. De opdrachtgever vroeg BOOT hier een meting van uit te voeren. Dit is nuttige informatie omdat de opdrachtgever de waarde van de grond hiermee kan berekenen. Daarnaast weet hij hoeveel grond er eventueel op het terrein te gebruiken is en hoeveel verplaatsing zal kosten.
We hebben de meting met onze drone uitgevoerd. Dit, omdat een dronemeting een snelle, effectieve meetmethode is waarbij je gelijk veel gegevens beschikbaar hebt. Ook krijg je gelijk een mooie overzichtsfoto van het terrein. Op onderstaande beelden is het resultaat te zien.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever BPD Ontwikkeling B.V. Regio Midden
Uitvoering juli 2017 - oktober 2017
Vakgebied GEO-informatie,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Carl Lankveld

06-57719958
cjm.lankveld@buroboot.nl

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur, BOOT

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider, Circulaire Sloop

Samen met een collega zijn we gecertificeerd dronepiloot en voeren we allerlei metingen uit met onze eigen drone

Carl Lankveld
Teamleider Geo-informatie

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Officemanager

Bodem is op geen enkele locatie hetzelfde en daarom complex. Voorafgaand aan een bouwproces dient er bepaald te worden of bodemsanering noodzakelijk is.

Elias Mendels
Milieukundig medewerker

Meer weten over dit project?

Bel Carl Lankveld via 06-57719958 of stuur een mailtje