Bouwmaatvoering & kwaliteitscontrole Amstelkwartier C4, Amsterdam

Het project omvat de maatvoeringsbegeleiding voor de bouw van het appartementengebouw. De 18 door IBB Kondor gebouwde appartementen maken onderdeel uit van het totaalgebouw Amstelkwartier. Vooral de onderlinge communicatie met de diverse partijen en de aansluiting vinden op elkaars werk was een mooie uitdaging.

Op dit project hebben we wanden, assen, betonbouw en installatiewerk uitgezet. Het uitzetten van alle punten hebben wij verzorgd met behulp van het nieuwste instrumentarium. Kwaliteit gegarandeerd!

Vanuit onze expertise op maatvoeringsgebied hebben we voor IBB Kondor ook kwaliteitscontroles op maatvoering en betonbouw uitgevoerd. Wanden zijn 3D ingemeten en vergeleken met het ontwerp.
Meer informatie over het project?

Bekijk hier de opnames van de maatvoeringsbegeleiding in Amsterdam.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever IBB Kondor B.V.
Uitvoering augustus 2014 - augustus 2015
Vakgebied Bouwmaatvoering & uitzetwerk, Opstellen en beheren van matenplannen, GEO-informatie,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Johan Hannewijk

06-54656752
j.hannewijk@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel Johan Hannewijk via 0318-247230 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR