Bouwkundige vooropname Zeewolde

Bij de start van bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden worden zo veel mogelijk risico’s afgedekt. Schade aan omliggende woningen hoort hier ook bij.

Voor de nieuwbouw van twee geschakelde woningen in Zeewolde is door BOOT een bouwkundige vooropname van omliggende woningen uitgevoerd. Voorafgaand is met de betrokken bewoners gecommuniceerd wanneer we de bouwkundige vooropname zouden uitvoeren. Alle aanwezige gebreken zijn nauwkeurig vastgelegd en gerapporteerd. Onze inspecteurs die de opname uitgevoerd hebben zijn opgeleid door het Nederlands Instituut Van Register Experts, NIVRE. H.

We begeleiden het gehele traject tot aan het deponeren van de rapportage bij de notaris. Mocht er nu achteraf schade ontstaan vergelijken we na-opname met het eerder gedeponeerde rapportage. Hierdoor ontstaan er geen ongewenste claims.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever Slingerlandbouw
Uitvoering maart 2015 - maart 2015
Vakgebied Bouwkundige inspectie & opnames, Specialistische metingen & berekeningen, GEO-informatie,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Hendrik Beihuisen

06-53351417
h.beihuisen@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel Hendrik Beihuisen via 06-10244272 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR