Begeleiding sloop verzorgingstehuis, Amsterdam

Verzorgingstehuis De Drie Hoven is een grote zorginstelling in Amsterdam. Omdat de bestaande huisvesting niet meer adequaat functioneert, wordt een nieuwe instelling gebouwd. De nieuwbouw wordt gebouwd op de huidige locatie. De oudbouw wordt in fasen gesloopt.

In het gebouw is een grote hoeveelheid asbesthoudende materialen aanwezig. BOOT heeft toezicht gehouden en geadviseerd over het verantwoord verwijderen van het aanwezige asbest, terwijl het gebouw nog gedeeltelijk in gebruik was. In het project is samengewerkt met verschillende partijen zoals ISZW, gemeente, aannemer en gebruiker van het pand.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever Woonzorg Nederland Projectontwikkeling B.V.
Uitvoering november 2014 - november 2015
Vakgebied Asbestinventarisatie, Asbestadvies, Projectmanagement infrastructuur, Contractmanagement, Circulaire sloop,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Ralph van Rees

06-53351275
jr.vanrees@buroboot.nl

Meer weten over dit project?

Bel Ralph van Rees via 06-53351275 of stuur een mailtje

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider Circulair

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Directeur HR