Asbestinventarisatie diverse woningen, Zetten

Bij 54 eengezinswoningen en bergingen in Zetten hebben wij een asbestinventarisatie type A uitgevoerd. Woningstichting Valburg gaat deze woningen grootschalig renoveren om het kleefklimaat van de bewoners te optimaliseren.

Doel van het onderzoek was het in beeld brengen van alle asbesthoudende en verdachte materialen zoals mogelijk in de woningen verwerkt. Het onderzoek is uitgevoerd in bewoonde situatie, waarbij we de veiligheidsbenodigdheden en voorzieningen richting de bewoners in acht hebben genomen.

Gedurende het onderzoek hielden we de opdrachtgever dagelijks op de hoogte gehouden over de voortgang en de bevindingen van het onderzoek.

Terug naar overzicht
Dit project in het kort

Opdrachtgever Woonstichting Valburg
Uitvoering april 2014 - mei 2014
Vakgebied Asbestinventarisatie, Asbestadvies, Asbest,

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Bob Mourik

06-31574946
b.mourik@buroboot.nl

De kracht van BOOT is onze enorme diversiteit aan diensten. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. We werken in verbinding en in samenwerking met onze opdrachtgevers, innovatief en inspirerend. Ons doel: de ondersteuning bieden die de opdrachtgever nodig heeft.

Kees Boot
Directeur, BOOT

Door op grote schaal informatie te verzamelen en inzichtelijk te maken, verlagen we de drempel voor veel partijen om serieus met circulair materiaalgebruik aan de slag te gaan.

Ralph van Rees
Projectleider, Circulaire Sloop

Samen met een collega zijn we gecertificeerd dronepiloot en voeren we allerlei metingen uit met onze eigen drone

Carl Lankveld
Teamleider Geo-informatie

We worden gedreven door de hulpvraag van de klant.

Paulien de Ruiter
Officemanager

Bodem is op geen enkele locatie hetzelfde en daarom complex. Voorafgaand aan een bouwproces dient er bepaald te worden of bodemsanering noodzakelijk is.

Elias Mendels
Milieukundig medewerker

Meer weten over dit project?

Bel Bob Mourik via 06-10244272 of stuur een mailtje