Laatste Nieuws

BOOT trekt zich terug uit verkiezing ‘beste werkgever’

donderdag 12 januari 2017

Afgelopen najaar waren we blij met de award die we door het ‘Nationale Success Award Institute’ toegekend kregen; we waren de best presterende werkgever in de Ingenieursbranche. Inmiddels lijkt dit initiatief –helaas!– een goed georganiseerd kaartenhuis te zijn.

Bedrijven in Nederland konden zich inschrijven voor deelname aan de race, maar het instituut benaderde zelf ook bedrijven. BOOT is op de laatste manier betrokken geraakt bij de verkiezing, we zouden zijn aanbevolen door een andere organisatie. We hebben ervoor gekozen mee te doen. De organisatie verliep erg professioneel en het exposurepakket (bedrijfsfilm, deelname SBS-programma De Arbeidsmarkt TV, advertenties, etc.) dat we bij betaling van een vast deelnamebedrag zouden krijgen vonden wij de moeite waard. We willen benadrukken dat we geen extra geld hebben betaald om winnaar te worden.

Naar aanleiding van alle negatieve berichtgeving heeft BOOT besloten zich direct uit het verkiezingstraject van de NBSA terug te trekken. Hoewel achteraf alles eenvoudiger te beoordelen is, betreuren we het dat ons bedrijf deelgenomen heeft aan dit initiatief. Gelukkig zijn we er ook van overtuigd dat onze werknemers hun oordeel over de werkgever niet laten afhangen van een NBSA-verkiezing. Uiteindelijk draait het bij BOOT om de manier waarop wij dagelijks met elkaar en onze opdrachtgever omgaan. En die positieve insteek willen we vasthouden.

Terug naar overzicht